Despre noi

Povestea noastră

Povestea noastră a început acum 15 ani, când mama mea a început să se ocupe de aranjamente florale. După ce am absolvit liceul, am început și eu să iubesc această lume, așadar am pășit pe urmele ei.

Întotdeauna am visat să avem propria noastră florărie. Rodul dedicării și muncii noastre este un vis devenit realitate: de 11 ani avem propria noastră florărie, lucru pentru care suntem foarte recunoscători.

Este o mică afacere de familie în care creăm zilnic aranjamente florale personalizate pentru diferite ocazii și evenimente.

Iubim soiurile speciale de flori și varietatea, motiv pentru care gama noastră colorată de flori se schimbă de la o săptămână la alta, cu diferite soiuri de orhidee, hortensii, strelitzia, minigerbera, eustoma, heliconia, allium, hypericum, trandafiri speciali etc. În gama permanentă a florăriei noastre veți găsi trandafiri, crini, minigerbera de diferite culori.

Majoritatea florilor provin din:

Columbia

Olanda

Kenya

Majoritatea florilor provin din Olanda, dar avem și câteva soiuri din Columbia și Kenya. Primim flori proaspete de două ori pe săptămână pentru a asigura cea mai bună calitate posibilă pentru clienții noștri.

Facem totul cu și pentru flori, inspirați de iubirea pe care le-o purtăm, tocmai de aceea munca noastră este și hobby-ul nostru.

Scroll to Top